lauantai, 13. maaliskuu 2021, Tallin, Estland. Europarksgatan 2763, Inflyttningsfest (litet framflyttat men nu fortsätter vi tagga)

alkaen 13. maaliskuu 2021 - 19:30 asti 22:30

Tallin, Estland. Europarksgatan 2763

181 osanottajaa
Tapahtuman kuvaus
EDITED: På grund av oroligheter i Ukraina har de rivit ner mitt hus för att kunna använda bråte till att hålla värmen igång i Tallin.
Jag har dock fått kontrakt från Estlands president Toomas Ilves; en mycket trevlig och pålitlig man att huset kommer stå på plats igen, antingen på samma plats än förut alternativt en av de andra större städerna Tartu (där man bland annat kan gå på sightseeing och se ett rosa rådhus eller blåa anvisningsskyltar som visar var di gamle gubbarna spelar saxofon).

Har ju även fått många fina nya vänner under dessa åren och vill inte att de ska missa sin livs fest!

Jag ber om ursäkt för de inconvenience som man brukar säga eller vad man brukar säga , eller som man säger här i landet "Ma palun väga vabandust ebameeldivuste pärast"

Dock har jag lärt mig att det tar tid att få saker gjorda och därför så kör vi festen om 2 år istället. Hoppas alla som inte kunde komma imorgon kan komma då istället och att alla som kunde komma fortfarande kan komma.
Ni som bokat biljetter med färjan; skriv ert bankkonto så för jag över en skälig summa!
Jag tror dock att ni är förstående eftersom jag enbart har förstående vänner;) Men just ja, här var ju öppen inbjudning så antagligen många jag inte känner men jag antar att eftersom mina vänner är förstående så är deras vänner förstående för annars skulle det ju inte hetat att man blir som man umgås:)

Som en extra tilltugg för besväret kommer jag även flytta fram festen 25 minuter så att nu börjar den istället klockan 7.30 pm !

Den som väntar på nåt gott....................................


Näytä lisää
Skål från TB!


************************************************

Välkommen på inflyttningsfest år 2014 !
men även då jag passar på att fira min kära 26 årsdag.

(I Estland är det livets viktigaste år att fira, då man nämligen får rösträtt och får lov att köpa alkohol på "alkoralli". I Estland är *** väldigt hårda med detta så det är inte lönt att ni försöker med falsklegg!)

Estland, mitt kära innersta hemland har nu blivit en framtid och kärlek som inte längre får ignoreras.

Drömhuset är (snart i alla fall) mitt och ska snarast möjligt inredas och utredas av alla vänner jag har som läser design.

Jag bjuder på korv med bröd och potatismos EXAKT nämnd tid så den som inte kommer då får skylla sig själv och gå till McDonalds som ligger en bit iväg där *** kommer lura er att köpa sakerna styckesvis om ni inte direkt säger att ni ska ha en meny!
Ni kommer tyvärr inte kunna välja Både sallad och juice om ni vill ha det i en meny, men om ni väljer sallad så ta inte fanta till maten - den smakar skit!
Dipsåserna är inte heller goda så ni behöver inte överväga att köpa ***.

Dresscode är frivillig, men alla måste vara klädd i något svart.
Ni bör dock klä er i oömma varma kläder eftersom jag inte har fått igång värmesystemet än och det finns risk att ramla rakt igenom golvet om man befinner sig på översta våningen.

Ta med alla ni känner så kör vi mega ferre,
all in!! Skål tamejfan.
Alla får sova över, men ni får själv ta med er lakan för jag vill helst inte låna ut mina egna.

Såhär hittar ni till mig:

Ta Galaxy eller Silja kryssningen (ni borde först kolla upp vilken av *** som går dit för jag har inte koll) till Tallin. Hoppa av båten.
Gå inte ut där det står "helsingfors" utan sök er rulltrapporna.
Annars kommer ni komma fel och den estniska vakten kommer titta skumt på er.
gå in mot staden, och fråga er till "old town".
Försök inte föra några längre konversationer med estländarna utan bara upprepa "old town, old town, old town" om de skulle ha svårt att uppfatta er acccent.
Gå förbi en stor biosalongsliknande sal med stjärnor på och sen kommer ni gå förbi en stor park till vänster.
Lite längre fram till höger finns mitt hus. Det står en stor skylt framför där det står "Tjackiebawn"

Inflyttningsfest (litet framflyttat men nu fortsätter vi tagga), Tallin, Estland. Europarksgatan 2763 tapahtuma

Etsi lisää mielenkiintoisia tapahtumia
Hanki tapahtuma suosituksia, jotka perustuvat Facebook makuun. Hae se nyt!Näytä minulle sopiva tapahtumia minulleEi nyt